Menu

Velkommen til TIF Fodbold

Hvem er vi?

Taastrup Idrætsforening (TIF) er en dynamisk og inkluderende idrætsforening beliggende i hjertet af Høje-Taastrup Kommune. TIF blev grundlagt i 2023 og har siden sin stiftelse, været en stolt repræsentant for lokalsamfundets ånd og engagement.

En afgørende del af Taastrup Idrætsforenings succes er vores dedikerede og engagerede frivillige deltagere. Vores forening drives af frivillige, der brænder for at skabe en positiv og inkluderende oplevelse for vores medlemmer.

Vores frivillige deltagere spænder bredt og inkluderer alt fra trænere og holdledere til arrangører af sociale begivenheder og administrativt personale. Deres indsats og dedikation er afgørende for at skabe et trygt og inspirerende miljø, hvor alle kan trives og udvikle sig.

 

Brobygning
I samarbejde med den lokale skole, ungdomsklubben, daginstitutionerne og andre lokaler aktører forsøger klubben at styrke foreningslivet i Gadehavekvartet.

 

Rollemodeller
Børn og unge i klubben har de seneste år nydt godt af at have daglig kontakt til klubbens trænere. I TIF er disse ildsjæle trodsalt ikke bare træner, men også guider og rollemodeller for børn og unge. Trænernes alder og motivation for at hjælpe de unge går op i en højere enhed, hvilket gør at børn i klubben nemmere kan identificere sig med deres trænere. Ikke kun på fodboldbanen, men sågar også i dagligdagen. Klubben har i flere omgange været vidne til at trænere aktivt hjælper børn og unge med diverse udfordringer i hverdagen. Det essentielle er at TIF trænerne altid er beredte på at hjælpe til hvor der er brug for det når det kommer til klubbens børn og unge.

De frivillige trænere føler generelt at de er med til at udrette noget i samfundet som følge af at de selv arrangere fodbold turneringer både under jul-, vinter- og påskeferier for at holde børn og unge beskæftiget. 

Klubbens årlige events og samarbejdspartner

opdateres.....

Luk